Produkty pro recept na vafle (36)

Veganské Vafle - 100% Veganský Recept na Vafle

Veganské Vafle - 100% Veganský Recept na Vafle

Tradiční recept na vafle Pegi se předává z generace na generaci po mnoho let. Dnes se sortiment rozšířil, aby nabídl nové a chutné příchutě. Naši cukráři připravili řadu různých variant, jako je vafle s recepturou 100% veganskou, která vás ohromí svou blízkostí k originální vafli. Workshopy Pegi jsou také vybaveny vývojovou jednotkou, která zkoumá vaše různé projekty.
VYBAVENÍ PRO PRŮMYSL SUŠENEK A VAFEL - Palačinky / Blinis

VYBAVENÍ PRO PRŮMYSL SUŠENEK A VAFEL - Palačinky / Blinis

Kapacita na vyžádání Systém převrácení
Směs na bruselské vafle

Směs na bruselské vafle

5 kg směsné pytle (153 hotové vafle) Paleta 140 pytlů.
Neslazená ližská vafle

Neslazená ližská vafle

NESLADKOVANÁ LIEŽSKÁ VAFLE 150g CENY NA DOTAZ, PROSÍM KONTAKTUJTE OBCHODNÍ ODDĚLENÍ ref:P10054
Bruselské vafle - 70g - 3x5 Alveolus - Mražené belgické vafle

Bruselské vafle - 70g - 3x5 Alveolus - Mražené belgické vafle

Skutečná belgická delikatesa vyrobená v Belgii. Pouze 3 minuty v předehřáté troubě na 220 °C stačí k dosažení lehké textury, křupavé zvenku a hladké uvnitř.
Proteinové Křupky

Proteinové Křupky

Proteinové křupinky s různým obsahem bílkovin Zde je obsah bílkovin a zdroj bílkovin proměnlivý. Rádi vám poradíme.
KRABIČKA NA VAFLE

KRABIČKA NA VAFLE

Papír; C1S, C2S, Kraft, Speciální, Duplex Tisk; CMYK, Pantone, UV, Sitotisk Laminace; Matná, Lesklá, Lak, Disperze Aplikace; Horká fólie, Deboss, Emboss, Struktur, Spot UV
Pikantní Bramborové Klínky

Pikantní Bramborové Klínky

Balení Kořeněných Bramborových Klínků 2.5k
Cibulové placičky

Cibulové placičky

Mražené produkty předpečené, 82g Složení: Pšeničná mouka, rostlinné tuky a oleje nezpevněné (palmový tuk (udržitelný), řepkový olej), voda, vejce, cibule USA 8%, škrob, odstředěné mléko v prášku, sýr, sójová mouka, zvýrazňovače chuti (E621), kuchyňská sůl, zahušťovadlo (E466), cukr, droždí, koření. Chüechli přímo z mrazáku položit na plech. Vložit do studené trouby. Pečení: Při 200°C, cca 25 minut. Teplota skladování: min. -18°C, po rozmrazení již znovu nezmrazovat. Informace pro alergiky: Obsahuje lepek, mléko, vejce, sóju.
Tagliatelle - Těstoviny

Tagliatelle - Těstoviny

Tagliatelle - Těstoviny Cena za KG: 5,5€/KG na váhu Energie: 1472 Kj/100g • 348 kcal/100g Bílkoviny: 12,3g/100g Sacharidy: 67,4g/100g CUKRY: 5,8g/100g Tuky: 1,83g/100g Nasycené mastné kyseliny: 0,4g/100g Sůl: 0,03g/100g Hmotnost: 0,300 kg
Javorový sirup

Javorový sirup

Javorový sirup se získává z mízy javoru cukrového. Chuť: lehce karamelová – sladká Aroma: lehce karamelové Barva: jantarová S koncem zimy začínají stromy transportovat svou rostlinnou mízu z kořenů do pupenů listů. Odtoková míza se nejprve filtruje a čistí, než se v dalším zpracovatelském procesu zahušťuje na javorový sirup. Při tom karamelizuje přírodní cukr z mízy a dodává sirupu jeho jedinečnou chuť. Náš javorový sirup dodáváme v BIO a konvenční kvalitě.
Vhodné pro potraviny

Vhodné pro potraviny

N2O v potravinářské kvalitě je oxid dusný, který, jak si jistě dokážete představit, se používá v potravinářském průmyslu a proto má také správnou kvalitu pro tuto oblast. Tato forma oxidu dusného je čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) v potravinářské kvalitě se mimo jiné používá v kapslích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v kapslích na šlehačku a zaváděn do šlehačů, nebo prostřednictvím také známých patron na šlehačku. Oxid dusný (N2O) se dobře mísí s tučnými látkami, které se přidávají do šlehače, aby se vyrobila mousse, krém nebo šlehačka. Kromě této výhody má oxid dusný (N2O) v potravinářském průmyslu také výhodu, že má antibakteriální vlastnosti. Tak zůstává šlehačka v lednici až 10 dní čerstvá.
Smažená vejce

Smažená vejce

Cocotine Smažená vejce jsou předvařená, takže stačí jedno ohřát a vychutnat si lahodné vejce! Naše smažená vejce jsou přírodní, pasterizovaná a bez konzervantů. Ve skutečnosti tento produkt neobsahuje přidanou sůl ani tuk. Vejce jsou pohodlně prezentována v malých miskách, které stačí jen ohřát. Balení obsahuje 80 vajec.
Příprava profesionální šlehačky

Příprava profesionální šlehačky

Překvapte své návštěvníky těmi nejlahodnějšími dezerty! Objevte tajemství profesionálů v kuchyni v tomto blogu. Jak vlastně vyrobit tu jemnou, šlehanou smetanu a pusinky? Tajemství spočívá v oxidu dusném. Oxid dusný určuje mnoho ohledně chuti, textury a trvanlivosti smetany. Kombinací oxidu dusného se šlehačkou můžete mít lahodnou, krémovou šlehačku připravenou během několika minut. SEPSALI JSME PRO VÁS NÁSLEDUJÍCÍ KROKY: Odšroubujte hlavu ze své šlehačky, nalijte přesné množství smetany odpovídající velikosti, spolu se sladidlem nebo práškovým cukrem podle chuti, a znovu připevněte hlavu. Najděte držák na N2O kartuše a odšroubujte ho. Vložte hadici z nabíječky na oxid dusný do držáku kartuše a odšroubujte regulátor tlaku, abyste uvolnili oxid dusný. Naplňte šlehačku. A znovu utáhněte držák kartuše.
Snídaňové kukuřičné vločky

Snídaňové kukuřičné vločky

Snídaňové cereálie, čokoládové a ovocné kuličky, kroužky.
Kuřecí kousky

Kuřecí kousky

Kuřecí kousky obalené v panku a plněné smetanovým sýrem. Perfektní k podávání s medovo-hořčičnou omáčkou.
Kellogg's

Kellogg's

Kellogg's
Mražené Cuketové Placky

Mražené Cuketové Placky

Velmi rychlé použití, tyto cuketové placičky dokonale odpovídají očekáváním spotřebitelů, kteří hledají úsporu času. Tyto placičky jsou vyrobeny z pravých koleček cukety a tenkého křupavého těsta. Ideální teplé nebo studené jako předkrm nebo aperitiv, skvěle doplní vaše maso, ryby nebo saláty. BALENÍ: 6 x 1 kg = 6 kg
Hash banánový krém

Hash banánový krém

Náš vysoce kvalitní hash je vyroben z 100% bio CBD květinového pylu Banana Kush. Jeho vysoký obsah CBD poskytuje pocit uklidnění a relaxace, který potěší jak amatéry, tak znalce CBD. Obchod s CBD Nice a Antibes CBD královna.
Steakhouse hranolky

Steakhouse hranolky

Plochý řez nabízí prémiovou chuť a texturu Rozměr: 5 x 2.500g
Vafle na Cannoli - Velikost Malá - Střední - Velká

Vafle na Cannoli - Velikost Malá - Střední - Velká

Vafle na přípravu sicilských cannoli Křupavé a chutné trubičkové vafle. Pro přípravy: plnit tvarohem, bílou smetanou nebo čokoládovou smetanou, jak to tradice vyžaduje. Dostupné jak pro pekárny, tak pro maloobchod. Dostupné v různých velikostech a s nebo bez vnitřního čokoládového polevy.
Zmrzlina

Zmrzlina

Firma Palatini vyrábí 'Zelený Čaj Zmrzlinu' pro japonskou gastronomii již několik let.
Máslové těstoviny

Máslové těstoviny

Pšeničná mouka, máslo (32%), vejce, cukr a mléko ÚPRAVA: Pečené.
Croissanty

Croissanty

Glazovaný croissant s marmeládou 48 g Optický vrchol Číslo položky: 3582 Rozměry: 12 x 5 x 4 cm Karton: 75 ks.
Kalibrace koblih

Kalibrace koblih

Kalibrace donutů
Cizrnové karbanátky

Cizrnové karbanátky

Řecké cizrnové karbanátky, nebo také falafel! Jedinečný autentický recept z hlubin Sýrie, který slibuje, že nenechá chladným ani ten nejnáročnější jazyk! Tajemství spočívá v rozmanitosti bylin a koření, které našim cizrnovým karbanátkům dodávají vůni Východu! Spojte je s arabským chlebem, rajčátkem a osvěžujícím jogurtem pro větší potěšení!!!
Celozrnné chlebové tyčinky

Celozrnné chlebové tyčinky

Celozrnné chlebové tyčinky
Privátní značka vafle - Zakázkové vafle

Privátní značka vafle - Zakázkové vafle

Značka PEGI nabízí liégejské vafle ve všech možných variantách. Nabízíme hotové produkty od 40 do 125 g, a to jak ve formě upečené vafle, tak i jako hotové těsto. Náš sortiment je určen jak pro gastronomii, tak pro velkoobchod nebo nezávislé distributory. Široký výběr obalů je k dispozici pro uspokojení různých distribučních kanálů, a to jak čerstvých, tak mražených.
Plněné "Galettes" - Zařízení pro průmysl sušenek a vaflí

Plněné "Galettes" - Zařízení pro průmysl sušenek a vaflí

Náplň se vyrábí po pečení. Výrobní stroje: Tyto produkty se pečou v plně automatizované tunelové peci. Od 5000 vaflí za hodinu.
Mražený slazený pasterizovaný vaječný žloutek

Mražený slazený pasterizovaný vaječný žloutek

Ekvivalent 66 vaječných žloutků na kg. Pasterizované vaječné žloutky se používají k výrobě krémů, polev, quichů, pečiva a dalších. Vyrobeno z vajec snesených ve Francii.